Prelistaj revijo
Družinsko gledališče Kolenc - animacijske predstave, zabave, doživetja v naravi in kulturni programi  za otroke in odrasle
Veselica.info - Vse veselice na enem mestu

Kdo smo

Portal SLOEVENT.si je nastal z namenom ponuditi profesionalni javnosti spletni prostor in stičišče vseh najpomembnejših podatkov za uspešno in kvalitetno organizacijo. Slovenski spletni prostor želimo obogatiti z znanjem strokovnjakov, novicami in novostmi na našem in tujem tržišču. Za obiskovalce tudi ustvarjamo kvalitetno bazo vseh najustreznejših ponudnikov na slovenskem trgu.

Z vsebinami želimo zadostiti širokemu spektru profesionalnih ustvarjalcev, organizatorjev in tehničnih strokovnjakov ter še naprej usmerjati k ustvarjanju vedno boljših, naprednejših in tehnološko dovršenih prireditev različnih razsežnosti.

Pokriti želimo vse segmente organizacije in tako prispevati k dviganju kvalitete ter hkrati skrbeti, da je slovensko tržišče v stiku z novostmi iz tujine. Razvijati se želimo skupaj s svetovnim trgom, zagotavljati odličnost na slovenskem tržišču ter omogočati konkurenčnost tudi izven naših meja.
Sponzorji
Aktualne novice
Obišči SLOEVENT