Prelistaj revijo
Družinsko gledališče Kolenc - animacijske predstave, zabave, doživetja v naravi in kulturni programi  za otroke in odrasle
Veselica.info - Vse veselice na enem mestu

"Ljubno v Ljubljani" pod Kristalno skakalnico

Ljubljana, BTC City, 20.12.2012
Že od začetka decembra Ljubljančani lahko opazijo markantno svetlečo instalacijo, ki se spušča z najvišje stavbe v Sloveniji – s Kristalne palače. Gre za simbolično skakalnico, postavljeno v podporo Ljubnemu, zibelki ženskih smučarskih skokov. Vznožje skakalnice, ki obiskovalcem ponuja zabavo in brezplačno dričanje z napihljivimi blazinami, gosti tudi vrsto dogodkov. Slednji z odličnim vzdušjem skrbijo za spodbudo naših skakalk, da na tekmah svetovnega pokala na Ljubnem, februarja 2013, posežejo po vrhunskih rezultatih.
V ljubljanskem nakupovalnem središču BTC City je 1. decembra zažarela simbolična skakalnica, ki se spušča z vrha Kristalne palače. V znak podpore ženskim smučarskim skokom vznožje 110-metrske skakalnice že ves mesec gosti aktivnosti in dogodke, ki razveseljujejo vse generacije. Vsak teden se ob doskočišču skakalnice odvijajo glasbeno obarvane adrenalinske srede, poskočni petki in družinske nedelje. Zabave željnim pa vsak dan po žilah gotovo požene kri brezplačno dričanje z napihljivimi blazinami na umetni masi, ki je na voljo med 10. in 20. uro. Da malim in velikim ljubiteljem adrenalina ne zmanjka energije, je za zimsko okrepčilo poskrbljeno na okoliških stojnicah.

Kristalna skakalnica odmeva v poskočnih ritmih
V podporo našim »vražjim Slovenkam« so se na odru ob Kristalni palači zvrstili številni slovenski glasbeniki. Dogajanje je otvorila skupina Tabu, ki jim je do danes sledila pisana glasbena druščina: dvojčici Prusnik, Pero Lovšin, Samuel Lucas, Tangels, April in Nika Zorjan. Za ritme rokenrola bo danes poskrbela skupina Rok'n'Band, do konca veselega decembra pa bo oder zavzela še skupina Črna mačka, ki se ji bo pridružila tudi simpatična Neisha. Za glasbeni zaključek v velikem slogu bo 28. decembra poskrbel priljubljeni raper Zlatko s prijatelji.

Družinske radosti ob doskočišču skakalnice
Nedelje na Ljubnem v Ljubljani so namenjene najmlajšim. Obiskal jih je Miklavž, s severa pa bosta pripotovala tudi Božiček in Dedek Mraz. Otroke je navdušil nastop učencev pevske delavnice »Popsing«, ki poteka pod vodstvom Marjetke Vovk in Raaya, razveselili pa so se tudi ribiča Pepeta. Vsako nedeljo z zabavnimi otroškimi igrami prijetno popestrijo tudi animatorji Teatra Cizamo v družbi navihanega klovna Žareta.

Več na www.btc-city.com/december.
Ključne besede:

ljubno v ljubljani, kristalna palača, btc, ljubljana

Sponzorji
Aktualne novice
Obišči SLOEVENT