Prelistaj revijo
Družinsko gledališče Kolenc - animacijske predstave, zabave, doživetja v naravi in kulturni programi  za otroke in odrasle
Veselica.info - Vse veselice na enem mestu

Novice

Vabljeni: Grmenje v Stožicah!

Ljubljana, Stožice, 23. in 24.2.2013
V dvorani Centra Stožice bo 23. in 24. februarja vse posvečeno avto-moto športu! Ne bojte se, če se bo kadilo, saj bo to dim zažganih gum tekmovalcev v motokrosu, supermotu, minimotu, kartingu in z avtomobili. Karte se že prodajajo na eventim.si in vseh njihovih prodajnih mestih!
Več o tem »

Zmajev karneval

Ljubljana, 9.2.2013
V Ljubljani bo na pustno soboto, 9. februarja 2013, tradicionalen Zmajev karneval. Priprave na karneval so v zaključni fazi, letos se ga bo udeležilo rekordno število udeležencev - kar 1.200, od tega 600 otrok.
Več o tem »

Bežigrad IceFest 2013

Ljubljana, stadion za Bežigradom, 4.1.2013
V zadnjih letih smo hokejske spektakle gledali predvsem na Hrvaškem, od 4. do 8. januarja pa jih bomo tudi v Ljubljani. Na stadionu za Bežigradom bodo gostovali Beljak, Medveščak in KAC.
Več o tem »

"Ljubno v Ljubljani" pod Kristalno skakalnico

Ljubljana, BTC City, 20.12.2012
Že od začetka decembra Ljubljančani lahko opazijo markantno svetlečo instalacijo, ki se spušča z najvišje stavbe v Sloveniji – s Kristalne palače. Gre za simbolično skakalnico, postavljeno v podporo Ljubnemu, zibelki ženskih smučarskih skokov. Vznožje skakalnice, ki obiskovalcem ponuja zabavo in brezplačno dričanje z napihljivimi blazinami, gosti tudi vrsto dogodkov. Slednji z odličnim vzdušjem skrbijo za spodbudo naših skakalk, da na tekmah svetovnega pokala na Ljubnem, februarja 2013, posežejo po vrhunskih rezultatih.
Več o tem »

Red X - mas Party

Ljubljana, Center Stožice, 15.12.2012
Red Party, najbolj dovršena in največja plesna zabava v Sloveniji, ki je v enem letu uspela pripeljati že četrto ime z vrha lestvic največjih DJ-jev, se bo 15. decembra vrnila. To bo že druga božična zabava največjega formata pri nas, tokrat pa na Red X-mas Party v ljubljansko Dvorano Stožice prihaja nizozemski didžej Armin van Buuren.
Več o tem »

Philips Fashion week

Ljubljana, Kino Šiška, 8.10. - 10.10.2012
V Kinu Šiška bo več kot 30 slovenskih oblikovalcev predstavilo svoje kolekcije za pomlad-poletje 2013.
Več o tem »

Koncert Dino Merlin z gosti

Ljubljana, Stadion Ilirija, 12.7.2012
Ljubljansko prestolnico bo že po izkušnjah sodeč napolnila množica ljubiteljev Dina Merlina, ki bo s svojimi gosti in ostalimi presenečenji , nastopil v vrhuncu poletne mrzlice, ki zaznamuje tudi prvi rojstni dan spletnega portala Kuponko.si.
Več o tem »
« nazaj
Sponzorji
Aktualne novice
Obišči SLOEVENT