Prelistaj revijo
Družinsko gledališče Kolenc - animacijske predstave, zabave, doživetja v naravi in kulturni programi  za otroke in odrasle
Veselica.info - Vse veselice na enem mestu

Prireditveni priročnik

Priročna vedenja za izkušene in neizkušene organizatorje dogodkov

Organizacija dogodkov še zdaleč ni več tako enostavna, kot je bila v preteklosti. Sodobni dogodek je večplastni projekt, v okviru katerega vzporedno poteka paleta dejavnosti podjetij in posameznikov, ki so strokovnjaki za dogodke, a vsak na svojem področju.

Zato se včasih zgodi, da prihaja do nesporazumov pri definiranju osnovnih pogojev, zahtev in zmožnosti, tako tistih, ki so se odločili dogodku podariti življenje, kot strokovnjakov, ki vsak s svojim doprinosom na koncu poskrbijo, da dogodek zaživi v vsej svoji veličini.

Zato vam v okviru portala SLOevent na naslednjih straneh predstavljamo nekaj osnovnih elementov dogodka, neka tere značilnosti posameznih sodelujočih in nekatere osnovne pogoje, katerim je treba zadostiti, preden boste na prizorišče poslali operativce. Gre za strokovnjake s področja odrov, šotorov, luči, zvoka, pogostitev, laserskega ali pirotehničnega spektakla ali na primer s področja sanitarij na dogodku, na kar marsikdaj sploh ne pomislimo, seveda pa je vključena tudi varnost na dogodku, ki mora biti poleg vsebine glavna skrb vsakega organizatorja. V pričujočem priročniku so zbrani praktični tehnični napotki, osnovni pogoji dela, obenem pa tudi zmožnosti posameznih ključnih nosilcev z razvejanega in zanimivega področja oživljanja najlepših prireditev.

Sponzorji
Aktualne novice
Obišči SLOEVENT