Prelistaj revijo
Družinsko gledališče Kolenc - animacijske predstave, zabave, doživetja v naravi in kulturni programi  za otroke in odrasle
Veselica.info - Vse veselice na enem mestu

Scenografija

Scenografija kot eden temeljnih elementov odlično izpeljanega dogodka omogoča vpeljavo kreativnosti ob ustvarjanju prostora z različnimi prireditvenimi elementi. Scenograf je pomemben člen nastajanja dogodka, saj sodeluje že v začetnih fazah organizacije ter s postavitvijo tako detajlov kot večjih scenografskih konstrukcij oblikuje atmosfero in s tem ustvari okvir dogodka. Njegova umetniška vloga pri nastajanju prireditvene zgodbe prinaša inovativnost in drugačnost v ustaljene vzorce postavitve.

Namen odlične scenografske postavitve je ujeti obiskovalčevo pozornost na detajlih, ki prinašajo prijetno in pozitivno vzdušje ter se v mehkih linijah stopijo s konceptom dogodka. Scenografija je torej nekakšen ''out look'' prireditve, daje ji stil, prefinjenost in dovršenost ter sledi rdeči niti zgodbe dogodka, ki jo naročnik želi prenesti svojim obiskovalcem preko pestrega dogajanja in aktivnega druženja.

Vsak dogodek mora imeti izpiljeno zunanjo podobo in za scenografsko delo to pomeni svojevrsten izziv, saj kljub podobnim konceptom omogoča različne predstavitve le-tega za širšo množico ljudi. Odlična scenografska postavitev dogodku doda ključno sestavino za nepozabno čudovit spektakel vseh razsežnosti.

Uveljavljeni scenografi

3D animacije scenografije

Sponzorji
Aktualne novice
Obišči SLOEVENT