Prelistaj revijo
Družinsko gledališče Kolenc - animacijske predstave, zabave, doživetja v naravi in kulturni programi  za otroke in odrasle
Veselica.info - Vse veselice na enem mestu

Pravno obvestilo

Za namene tega pravnega obvestila je spletna stran skup podstrani na naslovu www.sloevent.si.

Vse pravice so pridržane. Informacije in gradiva na elektronskem naslovu www.sloevent.si so zaščitene s pravicami intelektualne lastnine družbe SLOEVENT ali družb, katerih vsebine so vključene v sloevent.si.

Omejitev odgovornosti

Vse informacije in gradiva na sloevent.si so informativne narave. Družba SLOEVENT se bo trudila za optimalno delovanje sloevent.si, vendar ne prevzema nikakršnih odgovornosti in garancij za nemoteno uporabo sloevent.si. Vsi uporabniki uporabljajo sloevent.si na lastno odgovornost. Niti družba SLOEVENT, niti katerakoli druga fizična ali pravna oseba, ki je sodelovala pri ustvarjanju, nastanku in izdelavi sloevent.si ali še sodeluje pri nadgradnjah in novih informacijah in gradivih, ne odgovarja za nobeno škodo, ki bi izhajala iz dostopa, uporabe ali nezmožnosti uporabe informacij in gradiv na sloevent.si ali za kakršnekoli napake ali pomanjkljivosti v njihovi vsebini. Družba SLOEVENT tudi ne more biti odgovorna za kakršnekoli poškodbe (vključno tiste, ki jih povzročijo virusi) računalniške opreme, mobilnih telefonov ali katerekoli druge aplikacije, s katero je mogoče dostopati do strani, zaradi vašega obiska strani ali kakršnekoli njene uporabe. Družba SLOEVENT ne more biti odgovorna za nikakršno škodo kakršnekoli vrste, ki bi utegnila nastati zaradi uporabe ali nezmožnosti uporabe sloevent.si.

Družba SLOEVENT se bo trudila za pravilnost, ažurnost in popolnost podatkov, vsebovanih na teh straneh, vendar ne prevzema nikakršne odgovornosti o njihovi pravilnosti, ažurnosti in popolnosti.

Družba SLOEVENT lahko te strani spremeni kadarkoli in brez predhodnega obvestila in ne prevzema nikakršne odgovornosti za posledice teh sprememb.

Varstvo podatkov

Družba SLOEVENT avtomatsko zbira podatke o uporabi teh strani, predvsem podatke, katere strani so največkrat obiskane, koliko obiskovalcev dnevno obišče te strani in koliko časa obiskovalci ostanejo na posamezni strani. Ti podatki ne omogočajo vpogleda v osebne podatke uporabnikov. Družba SLOEVENT podatke o obiskanosti www.sloevent.si uporablja za lastne potrebe.

Omejitev uporabe informacij in gradiv

Informacije in gradiva, ki so prikazana na tej strani, lahko naložite z mreže za vašo osebno domačo rabo, pri čemer ne smete spreminjati označb avtorskih pravic, drugih obvestil o pravicah intelektualne lastnine ali obvestil o drugih pravicah. Dovoljeno je nalaganje in tiskanje informacij in gradiv z namenom ogledovanja in branja za nekomercialne namene. Vsako drugo kopiranje, distribuiranje, ponovno objavljanje, spreminjanje informacij in gradiv na sloevent.si ali njihovo pošiljanje po pošti ter razširjanje na kakršenkoli drug način brez predhodnega pisnega dovoljenja, je prepovedano. Pravtako je prepovedana uporaba kateregakoli elementa www.sloevent.si za kakršnekoli druge namene, kot za izključno osebno, nekomercialno, domačo rabo.

Družba SLOEVENT ne odgovarja za obliko in vsebino spletnih strani, ki so na kakršenkoli način povezane z sloevent.si. Pri obisku in uporabi povezanih spletnih strani je odgovornost družbe SLOEVENT za vse primere izključena.

To pravno obvestilo lahko družba SLOEVENT kadarkoli spremeni in je za uporabnike zavezujoče v vsakokratni spremenjeni obliki, zato priporočamo, da jih v primeru uporabe spremljate na teh straneh. Z uporabo te strani ste izkazali in potrdili, da ste seznanjeni z našimi pogoji in da se z njimi strinjate.

Uporaba strani v nasprotju z navedenimi pravili je prepovedana. Uporabnik, ki uporablja strani na način, ki je v nasprotju z navedenimi pravili, je v celoti materialno in odškodninsko odgovoren.

Sponzorji
Aktualne novice
Obišči SLOEVENT