Prelistaj revijo
Družinsko gledališče Kolenc - animacijske predstave, zabave, doživetja v naravi in kulturni programi  za otroke in odrasle
Veselica.info - Vse veselice na enem mestu

Citycenter Celje upihnil 6. svečko

Celje, 14.3.2012
Nakupovalno središče je na sredin večer utripalo v ritmu praznovanja in glasbe, ki so jo izbrani publiki stregli slovenski popevkarji. Šesta obletnica ni bila skromna, prej razkošna.
Od odprtja največjega nakupovalnega središča v širši celjski regiji letos mineva šest let, poslovni rezultati so po navedbah vodilnih zadovoljivi in čas je bil za vsakoletno praznovanje. Osrčje Citycentra tako v teh dneh krasi zavidljiv oder, na katerem se bo koncertiralo, prepevalo, plesalo in na splošno zabavalo vse do nedelje. Sredin večer je bil neke vrste spektakularen začetek ceremonije, prve vrste so zasedali izbrani povabljenci, po preostalih sedežih in stojiščih so se razporedili navadni ljudje. 

Spektakel se je začel ob 21. uri, ko se je s stropa na oder spustila pevka Hannah Mancini. Glas je posodila hišnim ritmom, družbo so ji delali plesalci Kazine z Željkom Božičem na čelu, pozneje so se jim pridružile še prelestne in nadvse poskočne SheDivaz. Hannah je odšla, nadomestil jo je večno mladi Samuel Lucas. Poudarimo, da se je šov začel nekaj čez deveto, končal pa nekaj čez deseto uro zvečer. Vmes ni bilo niti minute predaha, no, le tisto malo, kar je povedal raper Trkaj, ki se zadnje čase bolj ali manj odlično znajde v vlogi povezovalca, celo voditelja. Trkaju je družbo nekaj časa delala ekstravagantna Alya, nadomestil pa jo je postavni Jan Plestenjak. Na oder so ga, hočeš nočeš, pospremili ženski kriki. Kljub dejstvu, da njegov nastop ni bil najbolj energičen, je bil to zagotovo vrhunec večera. Skupaj z letošnjo zmagovalko Eme Evo Boto sta zapela novost To leto bo moje. Moški del dueta je nato zapustil oder, Eva pa je odpela še zmagovalno pesem Misije Evrovizije Verjamem. Predstava se je končala. 

Med glasbeniki, pevci in plesalci so se med nastopom sprehajali manekeni in manekenke, ki so predstavljali aktualne kolekcije prodajaln Citycentra. Na odrski brvi smo tako lahko opazovali seksapilni Iryno Osypenko Nemec ter Anamarijo Avbelj, aktualnega mistra Slovenije Žana Cveta, manekena Erika Ferfoljo ter še mnoge druge. Če se pomudimo še pod odrom, pa je bilo od slovenske estrade moč zaslediti nekdanjo misico Rebeko Dremelj, sanjsko žensko Mišo Margan, pevko zasedbe Bepop Tinkaro Zorec, modno oblikovalko Majo Štamol ter vrhunskega manekena Jurija Bradača.

"Logistično je šlo za ogromen zalogaj, ampak mislim, da se je izplačalo, saj smo Celju in Sloveniji ponudili nekaj novega, svežega, unikatnega," nam je povedala Darja Lesjak, menedžerka Citycentra. Na vprašanje, ali ne gre morebiti za malce pretiran spektakel v teh nekoliko težkih časih, odgovori: "Mora biti čas za zabavo in mora biti čas za sprostitev. Ravno v teh časih, ko ni vselej tako, kot si vsak izmed nas želi, pride ura zabave še kako prav. Posameznik pozabi na vsakdanje skrbi, za tisti delček dneva se potopi v nek drug svet."

Foto: Sladjan Jović
Ključne besede:

modna revija, citycenter, celje

Sponzorji
Aktualne novice
Obišči SLOEVENT