Prelistaj revijo
Družinsko gledališče Kolenc - animacijske predstave, zabave, doživetja v naravi in kulturni programi  za otroke in odrasle
Veselica.info - Vse veselice na enem mestu

Festival nakupa in zabave

Ljubljana, BTC City , 15.10. - 16.10.2011
V BTC City-u se je 15.10.2011 in 16.10.2011 odvijal že 16. Festival nakupov in zabave.
BTC Cityi so se v tem času spremenili v največja mesta popustov, saj so se trgovine za vse obiskovalce in kupce pripravile številne ugodnosti in akcije. Nakupovalno mrzlico je spremljal bogat otroški, športni, kulturni in zabavni program na različnih prizoriščih.

Letos je bilo v soboto in nedeljo sedem prizorišč z raznovrstnim programom. 

V soboto smo lahko na Trgu mladih spremljali Wii turnirje in DJ animator. 

Na glavnem odru smo si lahko ogledali predstavitev Hokejskega društva Olimpija, Stare mačke, glasbeni nastop Lange, BTC modno revijo, nastop plesne šole Kazina, stand up komika in večerni veliki koncert Magnifica.

Spodnja etaža Emporiuma je bila namenjena otrokom, ki so si lahko ogledali nastop otroških Zvezdic, čarovniško predstavo čarodeja Jole Cole, ritimične gimnastičarke in ustvarjanje ježkov iz testa.

Prizorišče Kristalne palače je bilo namenjeno predvsem modi in trendu z veliko modno revijo  in glasbenim nastopom Katje Koren.

Za ljubitelje starodobnih vozil in motorjev so v BTC-ju na tržnici pripravili razstavo starodobnih vozil in motorjev.

Program se je odvijal tudi v Siti Teatru z dvema predstavama: Prava princeska za otroke in monokomedijo Fotr.

V dvorani A v jezikovnem centru Lingula pa so potekale brezplačne urice in delavnice v angleščini.

Nedelja je bila namenjena predvsem glavnemu odru, kjer je nastopal klovn Žare, plesna skupina Metulj, narodni ansambi Radio Sora, harmonikarja Miha Debevec in Tomaž Rožanec, Ana Marija Mitič, Lucienne Lončina  in nagradno žrebanje. 

V spodnji etaži so se odvijale igralne urice z Beti in Cejem, v Siti Teatru pa smo si lahko ogledali komično dramo Prevara.

Vabljeni na naslednji FNZ!
Ključne besede:

festival nakupov in zabave, fnz, btc, ljubljana

Sponzorji
Aktualne novice
Obišči SLOEVENT