Prelistaj revijo
Družinsko gledališče Kolenc - animacijske predstave, zabave, doživetja v naravi in kulturni programi  za otroke in odrasle
Veselica.info - Vse veselice na enem mestu

Novoletno srečanje zaposlenih Telekoma Slovenije

Ljubljana, Gospodarsko razstavišče, 17.11.2011
Telekom Slovenije je decembra organiziral novoletno srečanje zaposlenih.
Naročnik si je za lokacijo izbral dvorano na Gospodarskem razstavišču. V podjetju Prozvok so pripravili idejni načrt postavitve in scenografije prostora, primerno za 1000 gostov. Gostje so se zbrali v predverju dvorane, kjer so ob ambientalni glasbi in scensko okrašenem prostoru popili pijačo dobrodošlice in počakali na prihod predsednika uprave g. Ivica Kranjčević. G. Ivica Kranjčević jih je pred vstopom v dvorano pozdravil in jim zaželel prijeten večer.

Gostje so vstopali v dvorano ob spremljavi glasbe DJ-ja in se posedli za mize. Sam začetek dogodka je napovedal glasbeni intro in show z osvetlitvijo. Na plesišču so Zmajčice uprizorile plesno točko ob spremljavi glasbe iz reklamnega spota. Levo in desno od odra so lahko goste v živo spremljali dogajanje na platnih. Za večerjo in prigrizke je poskbelo podjetje Vivo catering.

Po večerji se je začela zabava s skupinama Partyzani in Samuel Lucas z bendom. Vmes je nastopil tudi Denis Avdič z humorstično točko in Zmajčice s plesnim nastopom v družbi Xobija in Loisa, ki sta maskoti za Siol internetne storitve. 

Zabava se je odvijala pozno v noč, za goste je bil posrkbljen tudi avtobusni prevoz v večje kraje po Sloveniji.

Idejna zasnova in tehnična izvedba: Prozvok d.o.o.
Foto: Martin Cvetko
Ključne besede:

telekom slovenije, novoletna zabava, gospodarsko razstavišče

Sponzorji
Aktualne novice
Obišči SLOEVENT