Prelistaj revijo
Družinsko gledališče Kolenc - animacijske predstave, zabave, doživetja v naravi in kulturni programi  za otroke in odrasle
Veselica.info - Vse veselice na enem mestu

Red Bull Upstream 2011

Ljubljana, Tacen, 25.9.2011
Na lep dan dne 24.9.2011 se je 12 pogumnih wakeboarderjev iz 5 različnih držav spopadlo z reko Savo v Ljubljani v Tacnu.
Gre že za tretjo edicijo dogodka, ki se je prvič premierno predstavil na tej lokaciji leta 2008. Dogodek je obiskalo več kot 2.000 gledalcev, ki so lahko občudovali dih jemajoče trike na vodi, drsenje po skalah in neverjetne skoke iz ramp, namenjenih temu dogodku.

Začetnik projekta je Robert Pokovec, ki je v finalu je šel na vse ali nič in drsel čez vse skale na desnem bregu in preskočil vse ovire. Publika je od navdušenja norela! Ker je bil edini tekmovalec, ki je drznil iti čez vse skale mu je žirija brez obotavljanja namenila najvišje mesto na tekmovanju. Drugo mesto je zasedel Dominik Hernler (AUT), ki je dosgel 1. mesto letos na Red Bull upstream v Bratislavi, tretje mesto pa je pripadlo Dominiku Ghürs (GER), ki je prav tako dosegel tretje mesto leta 2008.

Več info na Red Bull Content Pool.
Ključne besede:

red bull upstream, ljubljana, wakeboard

Sponzorji
Aktualne novice
Obišči SLOEVENT