Prelistaj revijo
Družinsko gledališče Kolenc - animacijske predstave, zabave, doživetja v naravi in kulturni programi  za otroke in odrasle
Veselica.info - Vse veselice na enem mestu

Red X-MAS Party 2011

Ljubljana, Arena Stožice, 16.11.2011
Prvi Red (x-mas) party, v produkciji organizacij Black Pony Entertainment Group in East European Music Management je povsem upravičil napoved, da bo postavil nov standard plesnoelektronskih zabav v Sloveniji: ponudil je vrhunski glasbeni program, še boljšo tehnično izvedbo in dekoracijo dvorane, ter zvezdniški obisk presenečenja svetovnega formata.
Ko je nekaj ur pred tem po kuloarjih završalo, da je pristala na Brniku, se je zgodba odvila kot v kakšnem holiwoodskem filmu: za zvezdnico so se v lov podali številni paparaci, izkušeni vozniki so večino zavedli, da se je usmerila v obleganje hotela Cubo, v katerem je bila nastanjena večina nastopajočih, a so jo kmalu izsledili v drugem in z Afrojackom sta potrebovala dobro uro, da sta se uspela prebiti iz hotela in skoraj zamudila na nastop. Skratka, Red (x-mas) party je spravil na noge ne le stožice, ampak celo Ljubljano in velik del Slovenije, k temu pa so ob vseh naštetih zelo pripomogli tudi Tim Urbanya, atraktivna multimedijska robota Kryomana, plesna šola Kazina, VJ Rasta on the Mouse, Steve Edwards, Sunnery James & Ryan Marciano, Jaz von D, stotine sodelujočih pri ustvarjanju in izvedbi tega projekta pa tudi več kot 10.000-glavo občinstvo v stoženski Areni.

Štart serije Red (x-mas) party je torej popolnoma uspel, pustil pečat v odhajajočem letu 2011 in se zapisal v anale. Ustvarjalci te unikatne zgodbe pa so že globoko v naslednjem izzivu, ki bo nič manj kot največji slovenski glasbeni šov v letu 2012.

Organizator: Black Pony (www.blackpony.si/)
Scenografija po dvorani: Igra I2R d.o.o. - Igor Remeta
Ozvočenje: Festival Novo Mesto d.o.o. (www.festival-nm.com/)
Osvetlitev: Event lighting Jernej Guštin s.p. (www.event-lighting.si)
Oder in lučna konstrukcija: Prozvok d.o.o. (www.prozvok.com)
Foto: Žiga Intihar, Miro Majcen, Martin Cvetko
Ključne besede:

x mas party, david guetta, paris hilton, arena stožice

Sponzorji
Aktualne novice
Obišči SLOEVENT