Prelistaj revijo
Družinsko gledališče Kolenc - animacijske predstave, zabave, doživetja v naravi in kulturni programi  za otroke in odrasle
Veselica.info - Vse veselice na enem mestu

Red X-mas Party postal legendaren

Ljubljana, Arena Stožice, 16.12.2012
Red X-mas Party je letos postal tradicionalen. Večtisočglavo množico ljubiteljev najbolj pričakovane zabave te sezone je sinoči, na najbolj rdečo soboto v letu pozdravila zvezdniška zasedba didžejev, virtuozne plesalke in plesalci pa so poskrbeli za še dodatno izkušnjo zabave v rdeče okrašeni Dvorani Stožice.
Vrhunska didžeja v Ljubljani skupaj vrtela na odru

Vrhunec letošnjega Red X-mas Partyja je bil prehod med nastopoma glavnih zvezdnikov, Armina van Buurena in Ferryja Corstna, ko sta slovita didžeja nekaj minut kar hkrati vrtela na odru. Ferry in Armin se družita tudi v zasebnem življenju in pogosto skupaj ustvarjata v studiu, a da bi dva tako priljubljena didžeja za mešalno mizo videli kar hkrati, ni upal naglas pričakovati nihče – ne obiskovaci, ne organizator. Ko se je Ferry Corsten pridružil na odru Arminu van Buurenu in sta skupaj zavrtela komad Brute, je občinstvo povsem ponorelo v ekstazi, da je bila mera polna, pa so se prav takrat izpod stropa dvorane usuli rdeči konfeti.
Dvorano je krasilo preko 300 rdečih balonov, srebrni lestenec, velikanski kozarci in rdeči trakovi. »To je ena najlepših dvoran, kar smo jih kdaj videli,« ni mogel skriti navdušenja niti menedžment Armina van Buurena.

Letos tudi z ekstravagantnim plesnim šovom

Poleg glavnih zvezdnikov so Dvorano Stožice, ki je pokala po šivih, razgreli še Dimitri Vegas & Like Mike, Mitch Crown in Jaz Von D, slovenske barve pa je zastopal primorski kolektiv Ele7en. Red X-mas Party je tokrat nadgradil še nastop vrhunskih akrobatskih plesalcev in plesalk, ki so ob odru in nad njim uprizorili mojstrski šov, prav takšen, kot ga poznamo iz slovitih klubov na Ibizi. Prelepe plesalke v belem perju so odlično razpoloženi množici ljubko podajale velikanske bele balone, zavrtele pa so se tudi na sceni iz velikanskih kozarcev.

Red Party je sinonim za nadstandardno zabavo

Tokratni Red X-mas Party je bil drugi po lanskem premiernem Red X-mas Partyju z Davidom Guetto in četrti v skupnem seštevku, saj sta lanski božični zabavi, ki jo je obiskala tudi Paris Hilton, sledila še Red Spring Party z Martinom Solveigom in Red Summer Party s Tiëstom. Red Party je zdaj dokončno utrdil svoje ime, ki je že od vsega začetka sinonim za največji in najbolj dovršen format plesne zabave pri nas in tudi v okolici. Na Red Partyje prihaja čedalje več obiskovalcev iz tujine, tokrat je bila še posebej močna zasedba iz Italije in iz Hrvaške. Po letošnji izjemno uspešni zabavi z Arminom van Buurenom ne gre dvomiti, da je Red X-mas Party postal sinonim za najbolj vrhunsko elektronsko zabavo v Sloveniji.

Foto: Miroj Majcen za Black Pony Entertainment Group
Ključne besede:

red x-as party, armin van buuren, stožice, ljubljana

Sponzorji
Aktualne novice
Obišči SLOEVENT