Prelistaj revijo
Družinsko gledališče Kolenc - animacijske predstave, zabave, doživetja v naravi in kulturni programi  za otroke in odrasle
Veselica.info - Vse veselice na enem mestu

SloEvent − dogodek prvakov v tradiciji

Medvode, 29.september 2009
Podjetja Hiša kulinarike Jezeršek, Expo biro, Prozvok in Festival Novo mesto so na idilični lokaciji v Sori pri Medvodah pripravila posebno srečanje z imenom ''Okusiti dogodek'' za svoje poslovne partnerje ter bodoče naročnike svojih storitev. Udeležilo se ga je preko 400 povabljenih gostov.
Na dogodku je zablestela Alusfera Ambient, spektakularni prireditveni prostor, ki ga je predstavilo podjetje Prozvok. V podjetju Expo biro pa so prav za dogodek postavili edinstveno novost, prireditveni šotor s prozornimi stranicami. Da je pravo načrtovanje zvoka ključno za izvedbo dogodka, pa je dokazalo podjetje Festival Novo mesto, ki je poskrbelo za zvočno kuliso. Izpod rok kuharskih mojstrov Hiše kulinarike Jezeršek so prišle tradicionalne slovenske dobrote, ki sledijo sloganu ''Okusiti Slovenijo''.

Za pestro dogajanje so poskrbeli žonglerski virtuozi in pihalci ognja, glasbena zvezda večera pa je bila skupina Proteus Noir. Točno opolnoči je sledil kulinarični šok. Izpod stropa se je spustila miza z vsebino, ki pooseblja slovensko kulinariko. V Hiši kulinarike Jezeršek so za kulinarični vrhunec pripravili preprosto, a 100 % slovensko jed – kranjsko klobaso.

Priprave na dogodek SloEvent so trajale 4 mesece. Pri projektu je sodelovalo 21 podjetij ter 80 ljudi. Montaža prireditvenega prostora se je pričela že en teden pred samim dogodkom, demontaža pa je trajala dva dni. Celotna oprema je zahtevala 12 tovornjakov.  

Namen srečanja ''Okusiti dogodek'' je po besedah organizatorjev predstaviti podjetja skozi sam dogodek ter obenem svoje poslovne partnerje seznaniti z novitetami v prihajajočem letu.  Eden izmed uspešno doseženih ciljev, je bil združiti strokovnjake s področja event managementa, tako organizatorje, kot izvajalce, glasbenike, tehnične ekipe ipd. ki so dnevno v stiku z ustvarjanjem dogodkov. Dosegli so svoj namen ter v pozitivnem vzdušju ustvarili družabno srečanje za neformalno druženje. Že letošnjo jesen bodo dogodek ponovili ter ga nadgradili z vzporednimi dogodki, saj želijo tudi v prihodnje ustvarjati tradicijo z uspešno organizacijo SloEvent srečanja.  

Še več o SLOEVENT dogodku
Sponzorji
Aktualne novice
Obišči SLOEVENT