Prelistaj revijo
Družinsko gledališče Kolenc - animacijske predstave, zabave, doživetja v naravi in kulturni programi  za otroke in odrasle
Veselica.info - Vse veselice na enem mestu

Ylon

Ljubljana, Gospodarsko razstavišče, 30.5.2012
Na Gospodarskem razstavišču se je zgodila najbolj barvita klubska senzacija leta in plesišče dobesedno razstrelila v orbito drugačnih razsežnosti.
Hed Kandi, Sarah Louise, Bingo Players, Paolo Barbato, Shawnee Taylor, David Morales in Starkillersi niso bili edini razlog za nadstandardno zabavo, ki je brez vsakega dvoma postavila nove smernice klubskih zabav v Sloveniji.

Zabavo z močnim sporočilnim nabojem je ovekovečila tudi magična scena s pompoznimi atrakcijami in YLON artisti, ki so se na odru razbohotili s prestižno kostumografijo z Ibize - slednja prihaja iz trgovine, ki hrani Madonnine kostume s Suber Bowla 2012.

Na barvitih VIP sekcijah se je trlo znanih obrazov iz poslovnega ter estradnega sveta, ki so dodatno zasijali v pozitivnem vzdušju. Pozitivne energije pa so se navzeli tudi vsi nastopajoči zvezdniki, ki so se pomešali med publiko in na prizorišču vztrajali vse do zgodnjih jutranjih ur.

YLON festival je dokazal, da se poleg energične mladine na klubsko glasbo zna zabavati tudi visoka klientela, vendar le, če jim to znaš ponuditi. Medtem ko drugi obljubljajo, Ylon raje pokaže.

YLON zabava pa bo obarvala življenje tudi nekomu drugemu, saj je organizacija od vsake prodane vstopnice 1 EUR namenila v Y sklad za pomoč nadarjenim otrokom, ki bodo lahko izbirali med celoletnimi tečaji kitare, bas kitare, bobnov, računalniškega miksanja, petja ter preostalih glasbenih veščin.

Foto: Matjaž Tavčar

Ključne besede:

ylon

Sponzorji
Aktualne novice
Obišči SLOEVENT