Prelistaj revijo
Družinsko gledališče Kolenc - animacijske predstave, zabave, doživetja v naravi in kulturni programi  za otroke in odrasle
Veselica.info - Vse veselice na enem mestu

David Guetta v Stožicah

Ljubljana, Stožice, 17.12.2010
O zadnjem nastopu Davida Guette v Sloveniji, novembra 2008, so poročali osrednji mediji, saj so pred nabito Ambasado Gavioli ostali tisoči navijačev, na obalnih cestah je vladalo obsedno stanje, vsi, ki so prišli na tisto zabavo, pa še danes o njej govorijo le v presežkih. Zato ne preseneča, da je njegov ponovni nastop na s soncem obsijani strani Alp že dolgo na vrhu seznamov želja številnih ljubiteljev klubske in pop glasbe.
In sedaj je končno napočil čas velikega povratka – ob najboljšem možnem času in v najboljši možni izdaji. David Guetta se v Slovenijo vrača kot eden največjih svetovnih glasbenikov tega trenutka, okiten z dodatnim ducatom hitov, petimi nominacijami in enim osvojenim grammyjem, slovesom zvezdnika, ki se razdaja v največjih svetovnih glasbenih arenah in kot eden najbolj iskanih sodelavcev največjih glasbenih zvezd. In večja kot je arena, v kateri nastopa, večji je žur na plesišču. In večje arene, kot je ta, v kateri bo nastopil 17. decembra, Slovenija ne premore.

Prav Davidu Guetti bo obenem pripadla čast, da vzame elektronsko plesno nedolžnost novi dvorani v ljubljanskih Stožicah. Čast in izziv. Za Davida in organizacijsko ekipo, ki se je lotila tega podviga. Preteklo delo in izkušnje agencij Asanti MAA, Collegium Mondial Travel in East European Music Management pri zasnovi in izvedbi tovrstnih prireditev obetajo pravi glasbeni spektakel, s katerim bo postavljen nov mejnik na naši plesnoelektronski sceni. Bodite del te zgodbe tudi vi. 17. decembra v Stožicah.

Vir: http://www.eventim.si/si/vstopnice/david-guetta-ljubljana-center-stozice-83575/event.html

Ključne besede:

david guetta, stožice, ljubljana

Sponzorji
Aktualne novice
Obišči SLOEVENT