Prelistaj revijo
Družinsko gledališče Kolenc - animacijske predstave, zabave, doživetja v naravi in kulturni programi  za otroke in odrasle
Veselica.info - Vse veselice na enem mestu

Foto reportaže

Dan slovenske policije v spomin na spopade na Holmcu

Holmec, 27.6.2011
Slovenski policisti so 27. junij posvetili spominu na upor agresorju na slovenskem ozemlju in spominu na spopad policistov z JLA na mejnem prehodu Holmec leta 1991.
Več o tem »

Jack Daniel's BBQ 2011

Ljubljana, Restavracija Argentino, 23.6.2011
10. tradicionalni Jack Daniel's party se je 23. junija odvil v restavraciji Argentino v Ljubljani, kjer so se znani obrazi pomerili v peki na žaru.
Več o tem »

Sexergy dogodek

Ljubljana, Ljubljanski grad, 30.5.2011
Konec maja se je na Ljubljanskem gradu odvijala zabava v sklopu promocije nove pijače Sexergy.
Več o tem »

Dogodek za Zavarovalnico Triglav

Ljubljana, Ljubljanski grad, 30.5.2011
Za zavarovalnico Triglav je Hiša vizij na Ljubljanskem gradu pripravila večer zvezd. Prireditev je bila namenjena najuspešnejšim sodelavcem v preteklem letu. Povabljene je že ob vhodu pričakal rdeča preproga, ki jih je vodila vse do zvezdnatega neba v prireditveni dvorani.
Več o tem »

15. let Radia Veseljak

Ljubljana, Arena Stožice, 29.5.2011
Za nami je še en velik dogodek. In sicer je v nedeljo, 29.5.2011, pred polno dvorano v Stožicah, radio Veseljak upihnil 15 svečk.
Več o tem »

Had Kandi Beefeater

Ljubljana, Playa, 27.5.2011
Kones meseca maja se je v Playi odvojala Had Kandi Beefeater zabava. Hiša vizij je poskrbela za tehnično podporo dogodka.
Več o tem »

Havana party

Ljubljana, Playa, 27.5.2011
V sodelovanu s Playo smo ob njeni tretji obletnici pripravili večerni program in zabavo v slogu Havane. Poigrali smo se s scenografijo, ter tako ustvari prav posebno vzdušje. Gostje so se še pozno v noč zabavali ob divjih ritmih in odličnih koktejlih.
Več o tem »
Sponzorji
Aktualne novice
Obišči SLOEVENT