Prelistaj revijo
Družinsko gledališče Kolenc - animacijske predstave, zabave, doživetja v naravi in kulturni programi  za otroke in odrasle
Veselica.info - Vse veselice na enem mestu

Foto reportaže

Ylon

Ljubljana, Gospodarsko razstavišče, 30.5.2012
Na Gospodarskem razstavišču se je zgodila najbolj barvita klubska senzacija leta in plesišče dobesedno razstrelila v orbito drugačnih razsežnosti.
Več o tem »

Dan mladosti

Ljubljana, Kongresni trg, 26.5.2012
Obujanje spominov na čase, ki jih več ni, je sinoči združilo tudi prestolnico, in sicer ob zvokih večnega gospoda s tisto črno kitaro in njegovih posebnih gostov.
Več o tem »

Mladi in mobilnost

Maribor, Trg Leona Štuklja, 7. - 10.5.2012
V okviru Tedna mlade Evrope je podjetje Expo biro za prireditev Mladi in mobilnost 2012 postavilo prireditveni šotor. Prireditve so potekale v okviru EPK 2012.
Več o tem »

Electrolux gostil pod Ljubljanskim nebom

Ljubljana, BTC, 7.5.2012
Electrolux je ob predstavitvi nove linije Inspiration v Ljubljani gostil edinstven koncept Dinner in the Sky. Izbranim gostom je bila ponujena ekskluzivna priložnost, da uživajo v gurmanskem doživetju 50 m nad tlemi.
Več o tem »

Svetovni pokal v balvanskem plezanju

Log - Dragomer, 22.4.2012
Za najboljše svetovne plezalce je podjetje Expobiro drugič zapovrstjo »pokrilo« plezalno steno in postavilo dodatne šotore, v skupni izmeri nad 1.300 m2.
Več o tem »

Dan Google Engage

Ljubljana, Brnik, 24.4.2012
Za dogodek Dan Google Engage je agencija Artizana poskrbela za scensko podporo dogodku.
Več o tem »

Citycenter Celje upihnil 6. svečko

Celje, 14.3.2012
Nakupovalno središče je na sredin večer utripalo v ritmu praznovanja in glasbe, ki so jo izbrani publiki stregli slovenski popevkarji. Šesta obletnica ni bila skromna, prej razkošna.
Več o tem »
Sponzorji
Aktualne novice
Obišči SLOEVENT